• Meteen bod op uw woning
  • Professionele werkwijze
  • 100% zekerheid
  • Met begrip voor uw situatie

Helder antwoord op veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die hier niet wordt beantwoord? Vraag het ons gerust via contact of stuur een e-mail button

1. Als wij Huis Meteen Verkopen uitnodigen, zijn er dan verplichtingen?
Nee, u bent nergens toe verplicht. Als wij langskomen, is dat geheel vrijblijvend en kosteloos. Doen wij een bod? Als wij een bod doen, is dat onherroepelijk en onvoorwaardelijk.

2. Wij willen zekerheid, maar willen onze woning niet op heel korte termijn verlaten. Is dit mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. De oplevering van de woning en sleuteloverdracht gaan in overleg met u. Het kan dus zo zijn dat u vandaag uw woning aan Huis Meteen Verkopen verkoopt en pas over een aantal maanden uw woning hoeft te verlaten.

3. Kan Huis Meteen Verkopen een executoriale veiling-verkoop voorkomen?
Ja dat kan, dat is afhankelijk in welke fase u verkeert. Snelheid is geboden! Wij proberen in eerste instantie de veiling te voorkomen. Hiermee voorkomt u, dat uw woning op een executieveiling voor een bodemprijs wordt verkocht .Wij bieden u de professionele expertise die u mist en streven er naar om de financiële schade zo beperkt mogelijk te houden.

4. Vindt Huis Meteen Verkopen het een probleem, wanneer mijn woning (veel of ernstig) achterstallig onderhoud heeft?
Dit is geen probleem. Wij kopen alle soorten woningen, met én zonder achterstallig onderhoud.

 5. Onze woning staat al bij een makelaar te koop. Is dat een probleem?
Nee, dit is geen enkel probleem. Ons eerste bezoek is geheel vrijblijvend en heeft geen enkele invloed op uw contract met uw makelaar. Indien wij een bod doen op uw woning, zullen wij dit bij en in overleg met uw makelaar doen.

6. Koopt Huis Meteen Verkopen in heel Nederland?
Nee, wij zijn een regionaal vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in regio Tilburg en de omliggende gemeenten zoals Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Diessen, Dongen, Esbeek, Gilze en Rijen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Hooge en Lage Mierde, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout. Twijfelt u of we in uw woonplaats kopen? Bel of mail ons gerust.

7. Als ik een overeenkomst gesloten heb met Huis Meteen Verkopen, is die dan definitief?
Ja, als u een koopovereenkomst met ons tekent, worden er geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundige keuring of andere voorbehouden. Dit houdt in dat wij ons verplichten om uw woning voor de afgesproken prijs te kopen. Als extra zekerheid storten wij een waarborgsom bij de notaris ter hoogte van 10% van de koopsom.

8. Brengt Huis Meteen Verkopen altijd een bieding uit?
Nee, er zijn woningen waarop wij geen bieding uitbrengen. Vaak zijn dat incourante woningen en appartementen in dunbevolkte gebieden. Vaak is ook de huidige prijsstelling van een woning in vergelijking met de huidige marktwaarde (veel) te hoog. Wanneer wij voor deze woningen de prijzen moeten corrigeren naar de huidige marktwaarde en vervolgens daar een inkoopcorrectie op moeten toepassen, wordt het verschil tussen wat u wenst als opbrengst voor de woning en het bedrag dat wij u bieden erg groot. Wij brengen in een dergelijke situatie dan ook geen bieding uit. Wel beoordelen wij elke woning en krijgt u altijd bericht van ons.

9. Heeft Huis Meteen Verkopen ook de wettelijke drie dagen bedenktijd?
Nee, de wettelijke drie dagen bedenktijd geldt voor een particulier die een woning koopt voor eigen bewoning. Wij zijn een bedrijf en daar geldt deze termijn niet voor. U heeft dus 100% zekerheid.

10. Is de opbrengst bij verkoop aan Huis Meteen Verkopen gelijk aan de opbrengst bij verkoop aan een particulier via een makelaar?
Wij zijn een commercieel bedrijf. U zult begrijpen dat ons bod anders zal zijn dan dat van een particuliere koper. Uw voordeel zit in het feit dat u snel zekerheid heeft over de verkoop van uw woning en verlost bent van uw woonlasten. Wij nemen tal van onzekerheden weg (overtuig uzelf en klik op voordelen). Dat weegt zeker op tegen de uiteindelijke koopsom. Nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende second opinion / taxatie en laat u verrassen!

11. Onze hypotheekverstrekker heeft aangekondigd om toch tot executieverkoop over te gaan. Kunnen wij onze woning nog steeds verkopen?
Ja, dat kan. Afhankelijk van de hoogte van uw hypotheek en de kosten die reeds gemaakt zijn voor de executieverkoop, kunt u uw huis nog steeds verkopen aan Huis Meteen Verkopen. Vertrouw daarbij op onze expertise. Wij zijn tenslotte dagelijks in gesprek met hypotheekverstrekkers, afdeling Bijzonder Beheer van banken, makelaars en notarissen.

Bel mij terug

Bel mij terug
Volledige naam
Telefoonnummer
1

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vul meteen het aanvraagformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

2

Snelle beoordeling / waardering

Snelle beoordeling / waardering

Wij beoordelen uw woning. Voldoet deze aan onze criteria dan ontvangt u een richtprijs.

3

Vrijblijvend GRATIS prijsvoorstel

Vrijblijvend GRATIS prijsvoorstel

Is de richtprijs bespreekbaar, komen we bij u langs om het bod definitief te bepalen.

Direct naar aanvraagformulier