• Meteen bod op uw woning
  • Professionele werkwijze
  • 100% zekerheid
  • Met begrip voor uw situatie

Aanmelden is eenvoudig. Volg de onderstaande drie stappen.

Het juiste bod op uw huis in Tilburg of in de omliggende gemeenten? Dat geeft Huis Meteen Verkopen u snel en weloverwogen. Het enige wat u hoeft te doen, is dit eenvoudige stappenplan volgen of ons direct bellen op 06 - 16 109 383.

Stap 1: Aanvraagformulier
U meldt vrijblijvend, kosteloos en gegarandeerd discreet uw woning aan via het online-aanvraagformulier, telefonisch of via de “Bel mij terug” button.

Stap 2: Snelle beoordeling / waardering
Wij beoordelen in samenwerking met een beëdigd taxateur uw woning. Voldoet deze aan onze criteria dan ontvangt u een richtprijs

Stap 3: Vrijblijvend GRATIS prijsvoorstel 
Indien u deze richtprijs acceptabel vindt, maken wij een afspraak om uw woning te taxeren. Na de taxatie door een NVM taxateur, brengen wij zo spoedig mogelijk een definitief bod uit. Deze taxatie is de basis om tot een overeenkomst te komen. Uiteraard zijn de taxatiekosten voor onze rekening en verplicht het u tot niets.

Eerst een persoonlijke kennismaking? Geen enkel probleem.

We kunnen ons voorstellen, dat u eerst uw persoonlijke situatie met ons wilt bespreken voordat u met Huis Meteen Verkopen in zee gaat. Uiteraard komen we graag bij u thuis om kennis te maken en om onze werkwijze uitvoerig met u te bespreken. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Nodig ons uit en maak gebruik van onze e-mail button.

Altijd discreet

U kunt rekenen op onze discrete werkwijze, wij rijden niet in opvallende reclameauto’s en hebben begrip voor uw situatie.

Hebben we overeenstemming?

Dan legt de notaris de gegevens en de condities vast in een koopovereenkomst. Huis Meteen Verkopen draagt zorg voor het stellen van een bankgarantie en/of storten van een waarborgsom bij de notaris voor uw zekerheid. Na ondertekening door alle partijen is de overeenkomst definitief en heeft u 100% zekerheid over de verkoop van uw woning.

Officiële afronding

In overleg met u wordt de uiteindelijke afspraak voor de definitieve eigendomsoverdracht bij de notaris gemaakt. Voorafgaand aan deze afspraak lopen we nog een laatste keer door uw woning, waarbij o.a. de meterstanden opgenomen worden. Tijdens de eigendomsoverdracht wordt de leveringsakte getekend en draagt u zorg voor de sleuteloverdracht. Na kadastrale inschrijving ontvangt u via de notaris de koopsom op uw rekening.

Interesse?

Ga dan snel naar contact.

Bel mij terug

Bel mij terug
Volledige naam
Telefoonnummer
1

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vul meteen het aanvraagformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

2

Snelle beoordeling / waardering

Snelle beoordeling / waardering

Wij beoordelen uw woning. Voldoet deze aan onze criteria dan ontvangt u een richtprijs.

3

Vrijblijvend GRATIS prijsvoorstel

Vrijblijvend GRATIS prijsvoorstel

Is de richtprijs bespreekbaar, komen we bij u langs om het bod definitief te bepalen.

Direct naar aanvraagformulier